výběr barvy výběr barvy

VAŠ SAM ...
U BOJI
TREŠNJINIH PUPOLJAKA

Sencor STM 48 RS mikser za hranu
Dolazim u boji nježnih proljetnih pupoljaka koji stabala trešanja pretvaraju u veličanstvene bukete. Ova boja u vašu kuhinju unosi nježnost, ljepotu i osjećaje. Pomalo je sentimentalna, ali njeguje i pruža osjećaj topline. Imam srce od čelika, a pogoni me pouzdani motor. Vaša želja je moja zapovijed.

a
výběr barvy výběr barvy

KVALITETNI METAL
SA 6-GODIŠNJIM JAMSTVOM

Unutarnja i vanjska ljepota metala. Metalno tijelo i sva oprema od metala uz vrhunsku izdržljivost - garantirano. Vrhunski i profesionalno izrađeni miskeri za hranu sadrže snažan, a istovremeno tih motor. Metalna jezgra i sva oprema izrađena od metala, još su jedan od znakova kvalitete - kao i 6-godišnje jamstvo.

Zaruka
a
propečení propečení

PLANETARNI
SUSTAV

Učinkoviti pogon s više okretaja - ili planetarni sustav - ima mnogo prednosti kada govorimo o mijesenju, miješanju i tučenju. Dodaci se istovremeno okreću oko svoje osi i oko opsega posude, garantirajući savršeno miješanje bez ostataka. Možete biti sigurni da će se svi sastojci izmiješati u potpunosti te da će smjesa imati pravu konzistenciju.

a
propečení propečení

POSUDA OD 4,4 L
I NEHRĐAJUĆEG
ČELIKA

Posuda za miješanje od velike je važnosti za svaki mikser. Njezina kvaliteta, volumen i jednostavnost korištenja presudni su za zadovoljstvo korisnika. Posuda od 4,4 l dovoljna je za pripremu više od 1,3 kg tijesta ili za istovremeno tučenje 8 jaja. Izrađena je od visoko-kvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika - lako ćete ju odstraniti s postolja, za čas oprati, a može i samostalno stajati na radnoj površini. Zahvaljujući dvjema drškama, lako ju je prenositi.

a
propečení propečení

MNOŠTVO
DODATAKA

Kada otvorite kutiju miksera, nema sumnje da ćete biti oduševljeni mnogim praktičnim dodacima koje ste dobili skupa s vašim novim pomagalom. Pronaći ćete pjenjaču za miješanje i tučenje, nastavak za mijesenje, mljevenje hrane, punjenje kobasica, te za sječenje i ribanje. Pogledajte sve dodatke detaljnije....

 • Míchací metla

  0 / 0

  MIJEŠALICA

  Miješalica u obliku slova A odlična je za pripremu glazura i laganog beskvasnog tijesta.

  Míchací metla
 • Šlehací balónová metla

  0 / 0

  PJENJAČA

  Pjenjača je odlična za tučenje vrhnja za šlag ili bjeljanjaka.

  Šlehací balónová metla
 • Hnětací hák

  0 / 0

  MIJEŠALICA ZA TIJESTO

  Mješalica za tijesto odlična je za tvrdo tijesto s kvascem.

  Hnětací hák
 • Mlýnek na maso

  0 / 0

  NASTAVAK ZA MLJEVENJE

  Nastavak za mljevenje s dva diska za mljevenje — grubi (8 mm) i fini (3 mm) — samljet će sve vrste mesa točno onako kako vaše jelo zahtijeva.

  Mlýnek na maso
 • Plnič uzenin

  0 / 0

  NASTAVAK ZA PUNJENJE KOBASICA

  Ovaj dodatak olakšava pripremu domaćih kobasica svih vrsta.

  Plnič uzenin
 • Kráječ a struhadlo

  0 / 0

  NASTAVAK ZA SJEČENJE I RIBANJE

  Dodatak za sječenje/ribanje ima tri izmjenjiva nastavka koji se koriste za sječenje te grubo i fino ribanje. Olakšava vam pripremu salata, krumpirića, usitnjavanje orašastih plodova i slično.

  Kráječ a struhadlo
propečení propečení

OSTALI
DODACI

Možete naknadno kupiti i druge dodatke osim onih koje ste dobili s mikserom. Neki od njih su dodatak za pravljenje tjestenine, sokovnik te dodatak za pravljenje keksa.

 • Výrobník pasty

  0 / 0

  DODATAK ZA PRAVLJENJE TJESTENINE

  S ovim nastavcima, jednostavno je napraviti domaću tjesteninu bilo kojeg oblika. Za čas ćete pripremiti linguine, tagliatelle i lasagne.

  Výrobník pasty
 • Odšťavňovač

  0 / 0

  SOKOVNIK

  Ovaj sokovnik sadrži rotacijski navoj koji omogućava da iscijedite sve iz voća - sav sok, okus i aromu. Svjež i zdrav sok kada god poželite.

  Odšťavňovač
 • Výrobník cukroví

  0 / 0

  DODATAK ZA PRAVLJENJE KEKSA

  Želite iznenaditi članove obitelji? Odaberite jedan od 4 atraktivna oblika i izradite ukusne delicije - jednostavno i u ugodnosti vaše kuhinje. Ima li što bolje od cijele obitelji koja uživa u mlijeku i keksima koje ste s ljubavlju sami izradili!

  Výrobník cukroví