výběr  barvy výběr  barvy

VAŠ SAM ...
U BOJI
LIMETE

Sencor SHB 37 GG mikser za hranu
Dolazim u boji sočnog citrusa - razdraganoj i osvježavajućoj. Potaknut će vas na posao i odmah ćete poželjeti unijeti miris proljeća u vašu kuhinju. Uljepšat će svaki dan vašoj obitelji i smanjiti vašu napetost pružajući vam više vremena. Savršeno odgovaram vašoj ruci. Najtanji sam na svijetu, ali moj motor je snažan kao vol.

a
výběr  barvy výběr  barvy

najtanji
na svijetu

Najtanji štapni mikser na svijetu. Ima promjer od samo 3,8 cm. Ergonomska drška i tanki oblik dobro sjedaju u vašu ruku. Stalni nadzor brzine osigurava odgovarajuću brzinu za svaki sastojak. Vrlo snažan motor s 0,5 ks ima 6-godišnje jamstvo.

a
propečení propečení

prilagodljiva
brzina

Sustav brzina koje se postepeno povećavaju čine ovaj mikser jednostavnim za korištenje. Započnite sa sporim miješanjem te postepeno povećavajte brzinu kako biste sprječili prskanje sastojaka izvan posude. Brzina koja se postepeno povećava također vam omogućuje da odredite koja je odgovarajuća brzina za koji sastojak. Omogućava vam brzo prilagođavanje bilo kojoj situaciji, gustoći ili konzistenciji.

a
propečení propečení

visoko-kvalitetni motor
sa 6-godišnjom jamstvom

Štapni mikser mora trajati dugo. Vrlo dugo. Njegova izdržljivost i trajnost ovise o jakom i visoko-kvalitetnom motoru. U potpunosti se pouzdajemo u motor koji smo ugradili u ovaj štapni mikser i na njega vam dajemo jamstvo na 6 godina.

a
propečení propečení

adapter za miješanje
od nehrđajućeg čelika

Dodatak za miješanje od nehrđajućeg čelika omogućava vam miješanje vrućih pića i hrane. Bajonentni sistem za nastavke vrlo je brz i učinkovit. Ostali dodaci uključuju plastičnu posudu od 473 ml koja služi i kao mjerna šalica.

a