výběr  barvy výběr  barvy

VAŠ SAM ...
U BOJI
POTOČNICA

Sencor SWK 32 BL kuhalo za vodu
Dolazim u boji sitnih cvjetova koji rastu na obalama čistih potočića. To je azurno plava boja čistoga neba, punog svježine i osunčanog toplim zrakama sunca, vesela i dobroćudna, bezbrižna i možda pomalo magična. I što mogu? Zagrijavam vodu na temperaturu koju želite i održavam je. Imam i dodatan filtar... Radim kao munja.

a
výběr  barvy výběr  barvy

božanstveno
kristalni sjaj

Odličan dizajnerski čajnik za koji koristimo istu modernu Samsungovu plastiku kao i mobilni telefoni. Bez mirisa čak i nakon vrenja. Sve je upotpunjeno tipkom za uključivanje/isključivanje koja svijetli plavo kao i osvjetljenim indikatorom razine tekućine na obje strane.

a
propečení propečení

izmjenjivi
filtar

Kvaliteta čaja i kave prvenstveno ovisi o kvaliteti vode. To zahtijeva posebno fini filtar koji zaustavlja i najmanje nečistoće i kamenac. Sencorov čajnik ima upravo takvu vrstu filtra - ekstra-fin i lako zamjenjiv. No, ni najbolji filtar neće dobro raditi ako ne odgovara aparatu. Sencorov čajnik ima filtar koji mu savršeno odgovara te je u potpunosti zaštićen od klizanja i ispadanja.

a
propečení propečení

skriveno
grijaće postolje

Grijaći element je savršeno uklopljen u maštovito oblikovano i funkcionalno prilagođeno postolje. Odaje dojam kompaktne jedinice. Voda se grije preko cijele donje površine i to od 2200 do 2400 vati te stoga vrlo brzo dolazi do vrenja.

a
propečení propečení

nema više
kapanja

Čajnik odlikuje inovativna tehnologija protiv kapanja što sprječava isticanje vode. Također, smanjuje opasnost od kratkog spoja. Čajnik se neće izmazati jer neće biti mrlja od vodenih kapljica. Radi s jačim i slabijim vodenim mlazom pa ga mogu koristiti i djeca i starije osobe.

a
propečení propečení

centralni
spojnik s 360°

Već pri prvoj upotrebi čajnika, primjetit ćete prednost centralnog kružnog spojnika. Čajnik možete postaviti na postolje kako god želite i nema veze u kojem smjeru je okrenuta ručka. Čajnik će kliknuti u spojnik pod bilo kojim kutem, te odmah možete započeti s procesom grijanja. Ne morate ciljano razmišljati gdje je je utičnica - s ovim uređajem to nije važno.

a