výběr  barvy výběr  barvy

VAŠA SAM ...
U BOJI
breskve

Sencor SKS 33 OR kuhinjska vaga
Dolazim u boji sočnoga i slatkastog okusa. U vašim žilama kolat će nova životna energija. Stimulirat će vas, ohrabriti i potaknuti. Loše raspoloženje će se rastopiti, a vaši osjećaji će dobiti krila. Apsolutno sam precizna. Mogu vagati postepeno i imam veliki osvijetljeni zaslon. Na mene se možete osloniti.

a
výběr  barvy výběr  barvy

jedinstveni
akrilni dizajn

Ova vaga je naprosto prekrasna. odlikuje je moderni dizajn od akrila pri čemu je korištena čista, prozirna plastika s još jednim slojem obojene plastike s donje strane. Ta prozirna površina omogućuje posebno lomljenje svjetlosti što stvara nježne odsjaje i harmonične tonove boja. Rezultat je čist, elegantan i moderan izgled koji ovu vagu čini svevremenom.

a
propečení propečení

savršeno tanka
i ergonomska

Ova posebno tanka vaga ima ergonomski oblikovano i glatko tijelo koje se lako čisti. Dodatno je opremljena kontrolnim tipkama na dodir. To osigurava maksimalnu higijenu. Glatka površina vage garantira otpornost na vodu.

a
propečení propečení

Točno
vaganje

Četiri senzora osiguravaju visoku točnost mjerenja. Točnost od 1,1 g, funkcija postepenog vaganja i funkcija poništavanja težine posude TARE, mjerenje u američkim/europskim mjernim jedinicama i težina/volumen (mlijeko, voda, itd.). Svi podaci se pokazuju na velikom osvijetljenom zaslonu.

a