výběr  barvy výběr  barvy

VAŠ SAM ...
U BOJI
suncokreta

Sencor STS 36 YL toster
Dolazim u boji tisuću nasmiješenih suncokreta raspršenih po livadama. To je boja sreće, smijeha, promjene i osjećaja opuštenosti. Pomaže vam otkriti skrivene težnje, daje osjećaj neposrednosti i najvažnije od svega, potiče vaš apetit. Zaigran je i zabavan. Peče kruh na šest načina i automatski centrira kriške.

a
výběr  barvy výběr  barvy

grije
i odmrzava

Pečenje kruha je brzo i lako. Osim uobičajenog pečenja kruha, možete koristiti i drugu fukciju uređaja - odmrzavanje peciva. Ali, za to imate mikrovalnu pećnicu, zar ne? Sigurno nikada za to niste koristili naš toster - pecivo će se odmrznuti i biti tako toplo i hrskavo kao da je netom ispečeno, a ne žilavo ili tvrdo kao kamen.

a
propečení propečení

6 razina
pečenja

Napravite tost kakav želite. Ako ga želite lagano prepeći, postavite tipku na razinu 1 ili 2. Ako želite jako prepečen kruh, odaberite 6. A između na raspolaganju imate još tri razine. Automatsko centriranje osigurava jednako pečenje kruha na obje strane, čak i kad stavimo debelu krišku u jedan otvor, a tanku u drugi.

a
propečení propečení

nema više
mrvica

Sencor uvijek misli praktično. Uz pomoć funkcije za visoko podizanje, lako ćete odstraniti i najmanje kriške. Dno se lako vadi pa je čišćenje brzo i ne zahtijeva vodu. Električni kabel se posprema unutar postolja.

a